Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Fluke – Opsporen, repareren, controleren en rapporteren

25-07-2017

Fluke 279 FC multimeter

De 279 FC multimeter met warmtebeeldtechniek is een volwaardige digitale multimeter met geïntegreerde warmtebeeldtechniek, ontworpen om uw productiviteit te verhogen en uw vertrouwen te vergroten. De multimeter met warmtebeeldtechniek helpt u bij het snel opsporen, repareren, controleren en rapporteren van vele elektrische problemen, zodat u zeker weet dat de problemen zijn opgelost.

Het probleem onmiddellijk lokaliseren

Multimeters met warmtebeeldtechniek zijn eerstelijns instrumenten voor storingzoeken bij elektrische apparatuur. Zij kunnen hotspots op hoogspanningsapparatuur en transformatoren controleren en oververhitting van zekeringen, draden, isolatoren, connectoren, verbinders en schakelaars detecteren. Door te scannen met de 279 FC-warmtebeeldcamera worden vele elektrische problemen op een veilige afstand snel zichtbaar. Door twee instrumenten in één te combineren, biedt de multimeter met warmtebeeldtechniek minder belasting en een hogere productiviteit.

Uitgebreide functionaliteit

Compatibel met iFlex® (een flexibele stroomtang), voor uitbreiding van uw meetmogelijkheden en om stroommetingen uit te voeren op nauwe, moeilijk bereikbare plaatsen (wisselstromen tot maximaal 2500 A). Op het grote LCD-kleurenscherm zijn beelden en meetwaarden gemakkelijker en duidelijker zichtbaar. De oplaadbare batterij is ontworpen voor meer dan 10 uur voeding, zodat u een hele dag kunt werken (onder normale omstandigheden).

Preventief onderhoud eenvoudig gemaakt, geen werk meer overdoen

Bespaar tijd en vergroot de betrouwbaarheid van uw onderhoudsgegevens door metingen met het Fluke Connect®-systeem wireless direct te synchroniseren met een apparaatdossier of werkorder.

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op