Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Fluke – Aardingsweerstand-tester zonder elektrode

6-09-2017

Fluke 1630-2 FC elektrodeloze aardingsweerstandtester

Het testen van de aardingscomponenten van apparatuur waarbij parallelle aardverbindingen worden losgekoppeld en geschikte plaatsen voor hulpaardingspennen moeten worden gevonden, kan gevaarlijk en tijdrovend zijn.

Met de Fluke 1630-2 FC elektrodeloze aardingsweerstandtester kunnen elektriciens en onderhoudsmonteurs de lusweerstanden in meervoudig geaarde systemen meten met alleen de bek met dubbele klemfunctie. Hierdoor kunnen metingen snel en veilig worden uitgevoerd zonder dat er geleiders moeten worden blootgelegd. De stroomtang registreert met vaste intervallen automatisch gegevens en slaat met de vooraf ingestelde logintervallen meer dan 32.000 metingen op in het geheugen.

De zwaar uitgevoerde bek van de stroomtang is zodanig ontworpen dat hij zelfs in de ruwste industriële omgevingen uitgelijnd en gekalibreerd blijft. De 1630-2 FC maakt deel uit van Fluke Connect, een systeem van meer dan 40 draadloze test- en meetinstrumenten die via de Fluke Connect-app of Fluke Connect Assets-software communiceren.

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op