Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Fluke 1748 Power Quality Logger

28-03-2018

Geavanceerde analyse van de netvoedingskwaliteit voor elektrische apparaten. De Fluke 1748 Power Quality Logger geeft u de gegevens waarmee u snel en eenvoudig problemen kunt verhelpen, energieverbruik kunt meten en stroomverdelingssystemen kunt analyseren.

  • Elke keer betrouwbare, herhaalbare en vergelijkbare resultaten, volledig conform IEC 61000-4-30 Klasse A.
  • Geavanceerde digitale autocorrigerende verbindingsverificatie corrigeert veelvoorkomende verbindingsproblemen digitaal, zonder de meetsnoeren te moeten verwijderen.
  • Statusrapportage over de netvoedingskwaliteit met één aanraking zorgt voor gestandaardiseerde rapporten die voldoen aan de meestvoorkomende industriële normen. Dit maakt geavanceerde analyse van de netvoedingskwaliteit eenvoudiger dan ooit.
NIEUWE Fluke 1742, 1746 en 1748 Power Quality Loggers

Geoptimaliseerd ontwerp
De Fluke 1742, 1746, 1748 Power Quality Loggers voldoen aan de IP65-norm en zijn zo ontworpen dat ze in zeer ongunstige installatieomgevingen kunnen functioneren. Geoptimaliseerde meetaccessoires en een geoptimaliseerde pc-gebaseerde gebruikersinterface met een intelligente verificatie- en correctiefunctie helpt u om altijd de juiste gegevens te meten. Statusrapportage over de netvoedingskwaliteit met één aanraking maakt het eenvoudig om in enkele seconden gedetailleerde rapporten te maken die voldoen aan de meestvoorkomende standaarden voor netvoedingskwaliteit.
Klik op de afbeelding en bekijk de overzichtsvideo

Meer gegevens. Meer toegang.
Meet en log automatisch alle gemeten waarden en download ze eenvoudig en geef ze weer via de pc-applicatiesoftware met een USB-stick of via het wifi-netwerk van uw werkomgeving. U kunt kiezen uit alle beschikbare geregistreerde parameters om een aangepaste weergave van geregistreerde metingen te maken voor geavanceerde koppeling van gegevens.
Klik op de afbeelding voor het productspecificatieblad voor meer informatie

Meten met zeer hoge nauwkeurigheid
De Fluke 1740-serie voldoet aan de strenge norm IEC 61000-4-30 Klasse A, editie 3 voor ‘Test- en meettechnieken: methoden voor het meten van netvoedingskwaliteit’.

De norm IEC 61000-4-30 Klasse A definieert de meetmethoden voor elke parameter voor de netvoedingskwaliteit, om betrouwbare, reproduceerbare en vergelijkbare resultaten te verkrijgen.

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op