Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Finder nieuwe uitvoering van het smalle printrelais

26-06-2017

Finder Serie 34, leesbaarheid technisch informatie verbeterd

Finder heeft een belangrijke productmodificatie doorgevoerd en de opdruk van het Serie 34 printrelais gewijzigd. Dit relais wordt ook breed toegepast in de industriële automatisering, vaak als PLC interface – in de markt gezet als de Series 38 en 39 Interfacerelais

Reden voor de wijziging: beter resultaat bij het ultrasoon lassen van de behuizing.

Het fabricageproces voor het ultrasoon lassen van het relaiskapje is gewijzigd om de allernieuwste laser lastechnieken te kunnen toepassen. De nieuwe methode vereiste een wijziging van de kunststoffen die voor het kapje van de EMR (elektro-mechanisch relais) uitvoering werden gebruikt.

Deze wijziging maakte het ook mogelijk om de leesbaarheid te verbeteren van de essentiële technische informatie op het product. Alle nieuwe versies van de smalle Finder Serie 34 worden aan de bovenkant gemarkeerd met EMR (elektromechanisch relais) of SSR (solid state relais), naar gelang wat van toepassing is, en zijn voorzien van het volledige artikelnummer. Deze opdruk is een praktisch hulpmiddel voor paneelbouwers en elektromonteurs, speciaal in situaties waarbij het relais in het paneel moet worden vervangen. De bedrukking aan de bovenkant is nu aanwezig op al onze series insteekrelais.

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op