Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


ETS Inside succesvolste marktintroductie in geschiedenis KNX

24-04-2017

Snel en gemakkelijk projecten realiseren met KNX

De lancering van ETS Inside is de meest succesvolle productlancering van KNX sinds de oprichting van de vereniging. Tijdens de eerste drie dagen na de lancering van de nieuwe software werden meer dan 1000 licenties voor ETS Inside verkocht. De introductie van de nieuwe software ging gepaard met de grootste reeks evenementen in de geschiedenis van KNX, met 30 conferenties over de hele wereld.

Met de lancering van ETS Inside in maart dit jaar luidde KNX een nieuw tijdperk in van laagdrempelig gebruik van de wereldwijde standaard voor gebouwautomatisering. De slimme, gebruiksvriendelijke en veilige software maakt het nu ook voor installateurs met weinig tot geen ervaring in gebouwautomatisering mogelijk om snel en gemakkelijk kleine en middelgrote projecten te realiseren.

Inspelen op de markt

“De afgelopen jaren is de interesse in slimme woningen sterk gestegen.” vertelt Franz Josef Kammerl, voorzitter van KNX Association. “Systemen voor slimme woningen werden steeds alledaagser, wat een omwenteling in de hele industrie teweegbracht. Met de introductie van ETS Inside speelt KNX niet alleen in op de huidige markttendensen, maar brengt het de voordelen van de KNX-standaard ook binnen het bereik van meer mensen die hun huizen en kleine bedrijfspanden op een eenvoudige wijze met KNX-installaties willen uitrusten.”

Radicale verandering

Kammerl: “Aangezien ETS Inside geen uitgebreide opleiding vereist, zal het ongetwijfeld een radicale verandering brengen in de markt en KNX zoals we ze nu kennen. Het was daarom niet meer dan gepast dat we deze historische lancering vierden met een aantal evenementen over de hele wereld, waarbij we ETS Inside gedurende de hele maand maart in de schijnwerpers plaatste.”

Wereldwijde lancering

De wereldwijde KNX-gemeenschap keek, na de aankondiging op Light+Building in 2016, met ongeduld uit naar de lancering van ETS Inside, voordat de KNX Association de maand maart uitriep tot de ‘ETS Inside Lanceringsmaand’. De wereldwijde respons was overweldigend: over de hele wereld werden meer dan 30 evenementen georganiseerd, in vele landen van Europa tot Australië, Japan, Korea, Brazilië, Mexico, Colombia en Argentinië.

Werken met ETS Inside

KNX Association heeft een uitgebreid informatiepakket samengesteld, zodat elke klant van ETS Inside onmiddellijk aan de slag kan met de nieuwe tool. Enkele van de vele highlights zijn de nieuwe ETS Inside-flyers, interactieve webinars de online tutorials en filmpjes die KNX ter beschikking stelt. Een lijst van geplande KNX-webinars over ETS Inside staat op deze speciale website. De ETS Inside-tutorials vindt u op deze webpagina. Meer informatie over ETS Inside vindt u op de specifieke website van ETS Inside.

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op