Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Elektrotechniek 2018 focust op technologie en experience

7-12-2017

Op 6, 7 en 8 november 2018 organiseert Jaarbeurs Utrecht weer de vakbeurs Elektrotechniek. De aankomende editie zal een sterke focus krijgen op technologie, uitgewerkt naar drie thema’s: Open Source & Connectivity, Education & Development en Digital & Technology. Jaarbeurs zet in op een vakevenement waar technologie, energie, motivatie en experience de toon zetten.

Innovaties, techniek centraal en demonstraties op de beursvloer stonden met stip bovenaan in het marktonderzoek dat Jaarbeurs hield onder potentiële bezoekers. Zij gaven de voorkeur aan een sterk vak gerelateerd event met een zo breed mogelijk aanbod, productpresentaties, innovaties, oplossingen en toepassingsgebieden.

Elektrotechniek 2018
De bezoeker is op zoek naar een totaalbeeld van het vakgebied elektrotechniek, naar oplossingen voor de problematieken waar de installatiesector nu en in de (nabije) toekomst mee geconfronteerd wordt. Installateurs zien zich geconfronteerd met vragen over bedrade en draadloze systemen die ook nog eens niet naadloos aansluiten of communiceren. De totale installatiebranche heeft daarmee te maken, van domotica tot industriële procestechniek .

Dit brengt nieuwe uitdagingen met zich mee die vragen om kennisontwikkeling en verdere educatie. Reden voor Jaarbeurs om te kiezen voor de drie hoofdthema’s. Elektrotechniek biedt installateurs rondom deze pijlers nieuwe inzichten, energie en vakkennis aan, mogelijk zelfs van buiten de branche.”

Federatie Elektrotechniek (Fedet) laat weten het initiatief van Jaarbeurs toe te juichen en dat het een positieve ontwikkeling voor de branche is. De brancheorganisatie zal voor deze editie geen leidende rol hebben bij het organiseren van de beurs, maar heeft in het voortraject meegedacht. Waar nodig denkt Fedet ook de komende maanden graag mee en kijkt alvast uit naar de komende editie.

Elektrotechniek 2018 vindt plaats in Jaarbeurs Utrecht van 6 tot en met 8 november 2018 en is dagelijks geopend van 10.00 u tot 19.00 u.

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op