Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Eldon vloerstaande combineerbare behuizingen met beschermingsklasse IP66

24-12-2018

Een vloerstaande combineerbare reeks van plaatstaal en roestvast staal met beschermingsklasse IP66 is onderdeel van het uitgebreide vloerstaande programma van Eldon. De reeks biedt een hoger beschermingsniveau door gebruik van een bodemplaat met een ingespoten pakking van polyurethaan die zorgt voor een maximale afdichting aan de onderkant van de behuizing en een pakking in puzzelvorm die gebruikt wordt voor gekoppelde configuraties.

Het hogere beschermingsniveau is ideaal wanneer de behuizing is geïnstalleerd in ruwe omgevingen, aangezien deze bijdraagt aan een langere levensduur van de apparatuur en de onderdelen die zijn geïnstalleerd, en een verlaging van de onderhoudskosten.
De behuizingsreeks wordt geleverd met een pakkingsblok in puzzelvorm, waar de benodigde pakking uit wordt gedrukt om ook in gekoppelde configuraties beschermingsklasse IP66 te verkrijgen. De kosten worden verlaagd, omdat één blok wordt geleverd voor alle behuizingsafmetingen. De pakkingen in puzzelvorm worden gebruikt in combinatie met de CCI- en CCM-koppelbeugels van Eldon.
Het profielsysteem van de reeks is identiek aan de standaard combineerbare reeks, waardoor het volledig compatibel is met de reeks accessoires voor combineerbare vloerstaande behuizingen.

Kortom, de vloerstaande combineerbare reeks met beschermingsklasse IP66 van Eldon heeft verschillende voordelen:

  • Hogere mate van bescherming
    Een bodemplaat met ingespoten pakking van polyurethaan zorgt voor een maximale afdichting aan de onderkant van de behuizing en de pakking in puzzelvorm zorgt ervoor dat gekoppelde configuraties tevens beschermingsklasse IP66 verkrijgen;
  • Volledige compatibiliteit met accessoires
    Het profielsysteem is identiek aan de standaard combineerbare reeks, waardoor het volledig compatibel is met de reeks accessoires voor combineerbare vloerstaande behuizingen;
  • Installatie zonder gereedschap
    Een snelle, gekoppelde installatie is eenvoudig aangezien er geen gereedschap nodig is.

eldon.nl

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op