Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Eldon, nieuwe scheidingsplaten voor combineerbare behuizingen

2-01-2019

Er is nu een nieuwe reeks scheidingsplaten, SPDS, voor combineerbare vloerstaande rvs en aluminium behuizingen geïntroduceerd. Een scheidingsplaat scheidt gekoppelde behuizingen met behoud van de IP-klasse. Hierdoor worden afzonderlijke ruimten gecreëerd waarin componenten kunnen worden gemonteerd.

Gekoppelde behuizingen kunnen worden gescheiden met de SPDS-platen. Hierdoor worden afzonderlijke ruimten gecreëerd waarin componenten kunnen worden gemonteerd. Deze ruimtes worden doorgaans gebruikt voor het groeperen van soorten componenten, bijvoorbeeld stroomtoevoer in één sectie en regeling/bediening in een andere. Deze ruimtes kunnen ook worden gebruikt wanneer sommige componenten gevoeliger zijn voor temperatuur dan andere, waardoor een betere temperatuurregeling in de behuizing mogelijk is.

De SPDS-platen kunnen gemakkelijk worden gemonteerd in combinatie met de koppelbeugels, CCM en CCI, en zorgen dat de IP-klasse van de gekoppelde ruimtes behouden blijft. In combinatie met een pakking, SPDG, kan een beschermingsgraad van IP 43 worden gehandhaafd tussen de gescheiden ruimtes.

De nieuwe SPDS-reeks is ontwikkeld op basis van dezelfde ontwerpcriteria als de SPD-reeks, zodat de platen kunnen worden gemonteerd tussen twee gekoppelde zij-aan-zij combineerbare vloerstaande behuizingen om het interieur te scheiden. Het nieuwe bereik, in combinatie met de bestaande SPD-reeks, is compatibel met de volledige reeks combineerbare vloerstaande behuizingen in staal, roestvrij staal of aluminium.

Kortom, de nieuwe scheidingsplaten, SPDS, bieden verschillende voordelen:

  • Compatibel met combineerbare vloerstaande behuizingen van roestvrij staal en aluminium;
  • Tot IP43-klasse tussen de gescheiden binnenruimten;
  • Optimalisatie van temperatuurregeling;
  • Compatibel met de standaard koppelbeugels.

De nieuwe scheidingsplaten zijn beschikbaar als standaard accessoire en zijn compatibel met de behuizingsreeksen MCSS, MCDS en ECOM.

eldon.nl

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op