Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Eaton’s RMQ-Titan Flat Design

21-08-2018

Eaton’s beproefde RMQ-Titan productserie is uitgebreid met twee nieuwe reeksen van innovaties: de nieuwe elegante M30 flat front bedien- en signaleringselementen en de ruimtebesparende flat rear contact- en LED-elementen.

Deze producten zijn niet alleen ontworpen om uw machines compacter te maken, maar ook om hen een slanker uiterlijk te geven. Dit modulaire ontwerp – plus het feit dat deze nieuwe elementen kunnen worden gecombineerd met de andere reeds bestaande RMQ elementen – opent een hele nieuwe wereld van design en intuïtieve gebruikersinterface mogelijkheden.

Het feit dat het bevestigingssysteem zich automatisch aanpast aan de dikte van het plaatmateriaal, samen met een anti-rotatie optie zorgt er voor dat montage kinderspel is. Ten slotte is er een bijzondere accessoire die niet mag worden vergeten: de multi-color LED’s (RGB), die ervoor zorgen dat machines en systemen een unieke en hoogwaardige indruk achterlaten.

Kenmerken Flat Front
Het RMQ Flat Design assortiment omvat bedien- en signaleringsapparatuur met een vlakke voorzijde (RMQ Flat Front), evenals de contact- en LED-elementen ontwikkeld voor locaties waar ruimte beperkt is (RMQ Flat Rear). Beide product-series maken het niet alleen mogelijk om consequent vlakke oplossingen te creëren die leiden tot een gestroomlijnde machine, maar worden ook gekenmerkt door een groot aantal combinatiemogelijkheden. De multi-color LED’s maken nieuwe bedienconcepten mogelijk. De RMQ Flat Design serie is volledig compatibel met de bestaande modulaire RMQ-Titan M22 portfolio.

RMQ Flat Front apparaten worden niet alleen gekenmerkt door een aantrekkelijk en strak design, maar ook door het verfijnde montagesysteem RMQ-AFX. Deze elementen zijn ontworpen voor 30 mm gaten met of zonder antirotatie uitsparing. De RMQ-AFX is standaard voorzien van een anti-rotatienok die desgewenst verwijderd kan worden. Wanneer deze wordt verwijderd maken de rechte randen van het RMQ-AFX montageblok het mogelijk de uitlijning enigszins aan te passen. Als tenslotte de gekartelde moer wordt aangedraaid, zorgt het veerelement in de RMQ-AFX voor een juiste aanpassing aan de plaatdikte. Het productportfolio is zeer uitgebreid en bestaat onder andere uit: drukknoppen, signaleringslampen, sleutelschakelaars, joysticks, USB- aansluitingen en potentiometers. Er is ook een encoder beschikbaar met een draai- en drukbediening. Alle RMQ Flat Front producten zijn verkrijgbaar met een hoge beschermingsgraad oplopend tot IP69K en voorzien van internationale goedkeuringen.

Voordelen:

  • Vlakke montage die kan worden gebruikt om slanke machines te ontwerpen
  • Gebruikersvriendelijke overgang tussen besturingssectie en machine
  • Eenvoudig montage
  • Eenvoudige reiniging

Kenmerken Flat Rear
Onze RMQ Flat Rear contact- en LED- elementen zijn ontworpen om ruimte te besparen, een perfecte aanvulling op Eaton’s uitgebreide en veelzijdige aanbod van bedien- en signaleringsapparatuur. Met hun multi-color LED-elementen en compacte ontwerp zijn de RMQ Flat Rear elementen de perfecte keuze voor gebruik in machines en systemen met een gestroomlijnd design.

De modulaire opbouw, in combinatie met de compatibiliteit met bestaande RMQ M22 bedien- en signaleringsapparatuur, geeft machineontwerpers een enorme flexibiliteit. Daarbij kunnen, met behulp van de nieuwe multi-color LED-elementen, op een slimme manier de verschillende machine-statussen, met één enkele signaallamp, worden weergegeven.

Voordelen:

  • Vlakke elektromechanische contactelementen met een inbouwdiepte van minder dan 30 mm
  • Modulaire dual-color en multi-color RGB LED-elementen
  • Kortere installatietijden dankzij gereedschapsloze bedrading
  • Maakt het mogelijk om zeer compact te bouwen. Zeer interessant voor armsystemen die worden gebruikt in combinatie met displays

 Download hier een leaflet

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op