Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Eaton verbindingsmodule PKZM0-XDM..ME bespaart

9-11-2018

Motorstartercombinaties met een vermogen van maximaal 15kW, bestaande uit een motorbeveiliging en een magneetschakelaar, kunnen compacter en sneller worden gebouwd met de nieuwe verbindingsmodule PKZM0-XDM..ME.

Met een paar klikken is een compacte motorstartercombinatie opgebouwd met schakelaars, motorbeveiligingsschakelaars en softstarters. De motorstartercombinatie omvat alle functies voor de besturing en beveiliging van draaistroommotoren. De tijdrovende en foutgevoelige hoofdstroomkringbedrading tussen de schakelapparaten is geëlimineerd. Door het modulaire ontwerp van de motorstarter-combinatie is de uitwisselbaarheid van de afzonderlijke schakelapparaten altijd verzekerd.

Motorstartercombinaties met Eaton-verbindingstechniek vereisen slechts één montagerail voor de installatie in de schakelkast, waardoor een ruimtebesparing wordt gerealiseerd, in tegenstelling tot een individuele installatie van de schakelapparatuur.

De Eaton-verbindingstechnologie wordt gekenmerkt door de volgende kenmerken:

 • Veelzijdig
  Of het een softstarter of een contactor betreft, de PKZM0 of PKE motorbeveiligingsschakelaar, maakt veelzijdige combinaties mogelijk. De gebruiker profiteert van een kleine verscheidenheid aan typen zonder hun bruikbaarheid op te offeren.
 • Snel
  Dankzij de inplugbare elektrische interfaces op het schakeltoestel kunnen motorstartcombinaties met verbindingstechnologie zonder gereedschap tot 7,5 kW motorvermogen worden gemonteerd.
  De nieuwe verbindingsmodules PKZM0-XDM15ME en PKZM0-XDM32ME, die elektrisch zijn verbonden met de schroefaansluitingen van het schakeltoestel, vertegenwoordigen een economisch alternatief. Beide componenten maken het mogelijk de motorstarter-combinatie te ontwerpen met slechts één component. Of het nu gaat om een ​​plug-in oplossing of om een ​​economische schroef-in-oplossing, de Eaton-verbindingstechnologie is altijd ontworpen voor tijdwinst en eenvoudige bediening.
 • Veiliger
  Een conventionele hoofdstroombedrading tussen contactor en motorbeveiligingsschakelaar is foutgevoelig en tijdrovend. De aansluittechniek van Eaton vervangt deze hoofdstroombedrading met één module. Bovendien zijn de interfaces die op de schakeltoestellen worden gebruikt, afgedekt om een ​​IP20-beschermingsgraad te behalen. Een extra pluspunt in veiligheid.
shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op