Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Eaton – Frequentieregelaars met nieuwe functionaliteit

18-07-2017

Eaton PowerXL DC1-frequentieregelaars DA1-serie

Eaton heeft zijn serie compacte PowerXL DC1-frequentieregelaars uitgebreid met nieuwe functionaliteiten. Met de frequentieregelaars uit de DA1-serie ondersteunt de PowerXL DC1 nu ook alle typen uiterst efficiënte IE4-motoren, waaronder permanente magneet-, borstelloze DC- en synchrone reluctantiemotoren.

Net als zijn voorganger is het ‘uitgebreide’ DC1-model eenvoudig in gebruik. Er hoeven slechts enkele motorgegevens te worden ingevoerd voor autotuning. Naast de U/f -regeling is de optionele sensorloze vectorbesturing (SLV) een nieuwe functie. Hierdoor is er bij een lagere snelheid indien nodig een groot koppel beschikbaar, en een hoge toerentalstabiliteit. Hierdoor kan de regelaar ook in andere toepassingen met extreme belastingswisselingen worden gebruikt.

De ‘firemode’ is met name handig voor HVAC-toepassingen waarbij de standaard fout- en waarschuwingssignalen worden genegeerd. Bij gebruik in een rookafzuiginstallatie blijft de DC1 bijvoorbeeld gewoon werken om zoveel mogelijk rook uit het gebouw af te voeren.

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op