Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


EAO, de nieuwe EAO Smart Box

22-02-2018

De nieuwe EAO Smart Box – eenvoudig, compact en universeel. Plug & play-bedieningsapparaten met klikbevestiging voor industriële omgevingen.

EAO, de expert en partner voor Human Machine Interfaces (HMIs) ontwikkelt innovatieve klantspecifieke HMI Systems met intuïtief ontwerp en betrouwbare bediening. Om betrouwbaar te kunnen functioneren in industriële omgevingen moeten bedieningsapparaten van machines voldoen aan diverse vereisten. Een succesvol frontontwerp moet flexibele configuratie mogelijk maken en snel en eenvoudig zijn te monteren, ook als er weinig ruimte is.

De EAO Smart Box is een eenvoudig op te klikken plug & play-oplossing voor besturingspanelen in industriële omgevingen. Met de Smart Box kunnen verschillende functies worden bediend in CNC-machines of de halfgeleiderproductie, zoals aan/uit, omhoog/omlaag of noodstop. Naast een breed assortiment standaardcomponenten zijn vele klantspecifieke oplossingen leverbaar.

Voordelen:

  • Eenvoudige klikbevestiging en M12-aansluittechnologie
  • Flexibele plaatsing en robuuste, compacte constructie
  • Eenvoudige systeemintegratie dankzij busaansluiting of rechtstreekse bedrading
  • Klantspecifieke frontontwerpen en functionaliteit mogelijk
  • Standaard assortiment leverbaar, klantspecifieke oplossingen op aanvraag

De combinatie van de robuuste constructie en de frontbescherming tot IP67 maakt betrouwbaar schakelen mogelijk bij bedrijfstemperaturen van -25 °C tot + 70 °C (afhankelijk van de geïntegreerde producten), in omgevingen met veel stof en vuil en bij hoge luchtvochtigheid of sterke trillingen.

Meer informatie over de Smart Box vindt u op www.eao.com/smart-box.

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op