Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


EAO ID-sleutelschakelaars serie 45, innovatief, intuïtief en esthetisch

2-05-2018

Dankzij de innovatieve Radio Frequency Identification (RFID) technologie en het esthetische ontwerp, zijn de nieuwe ID-sleutelschakelaars van Serie 45 van EAO ideaal voor gebruik in elektronische toegangscontrolesystemen in industriële omgevingen. Het strakke ontwerp van de schakelaars is conform de andere producten van de Serie 45.

Voordelen

  • Intuïtief en eenvoudig in gebruik
  • Herkennen van maximaal 4 gebruikers of groepen
  • Robuust in gebruik
  • Modulaire opbouw en snelle montage
  • Esthetisch ontwerp, conform de Serie 45
  • Innovatieve RFID-technologie

De intuïtieve schakelaars kunnen maximaal vier gebruikers of groepen herkennen. De voorgeprogrammeerde ID-sleutels kunnen elk één digitale uitgang schakelen. De gebruiker hoeft alleen maar de blauwe, rode, gele of groene ID-sleutel – afhankelijk van het autorisatieniveau – in te steken, waarna de vooraf gedefinieerde functies van de vier 45° schakelposities beschikbaar zijn. De sleutel kan altijd worden uitgenomen, waarna de functie onmiddellijk wordt uitgeschakeld.

Door de kunststof coatings van de ID-sleutelschakelaars en de ID-sleutels zijn de op 24VDC werkende schakelaars ook ideaal voor zware omgevingen met bedrijfstemperaturen van -25°C tot +70°C. Dankzij het anti-draaisysteem en het eenvoudig te bevestigen ontwerp kunnen de schakelaars snel en zonder speciaal gereedschap worden gemonteerd.

Snel en eenvoudig naar uw HMI
Met onze online productconfigurator configureert u via keuzemenu’s eenvoudig en handig binnen een paar stappen exact het HMI-product dat optimaal bij uw toepassing past.

Klik hier, kies de functie en bepaal de producteigenschappen – helemaal naar uw voorkeur.

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op