Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


EAO – Compacte noodstopschakelaar

17-07-2017

EAO nieuwe Serie 61, compact, robuust, betrouwbaar

EAO, uw expert en partner voor innovatieve, intuïtieve en betrouwbare Human Machine Interfaces (HMIs) heeft zeer compacte, robuuste en betrouwbare veiligheidsschakelaars.

De serie 61 compacte noodstopschakelaar is vooral geschikt voor mobiele besturingsunits of kan direct op de machine op een goed bereikbare plek worden gemonteerd. De betrouwbare schakelaar beschermt mens en machine tegen letsel en schade.

Voordelen
•Zeer beperkte inbouwdiepte achter paneel (21.2 mm)
•Hoge frontbescherming IP69K en IP67
•Robuust mono-block ontwerp voorzien van een mechanische ontkoppelde ontgrendeling
•Optionele verlichting
•Tot 3 schakelelementen

Het product voldoet aan de laatste internationale standaards. Het robuuste mono-block ontwerp heeft een fool-proof ontgrendelmechanisme om de elektrische contacten te verbreken en de groene indicatiering geeft aan dat de schakelaar is geactiveerd. Hierbij is het belangrijk de mechanische ontgrendeling te benoemen. Door de optionele, felverlichte centrale LED is de schakelaar onder slecht verlichte omstandigheden duidelijk zichtbaar.

Iedere schakelaar heeft tot 3 maakcontacten (NO) of verbreekcontacten (NC), een 27 mm of 40 mm bedieningsoppervlak en optionele 24VDC LED verlichting – en dit alles met een compacte inbouwdiepte achter het paneel van 21,2 mm.

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op