Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Disano Radon, robuust ontworpen voor zware toepassingen

31-01-2019

Waterdichte verlichtingsarmaturen zijn fundamenteel, vooral als ze worden geïnstalleerd in industriële- of infrastructurele toepassingen. Dit type armaturen moet robuust en betrouwbaar zijn. En samen met LED-bronnen zijn dit de belangrijkste kenmerken van een verlichtingssysteem dat een maximale verlichtingsefficiëntie en levensduur in de tijd kan garanderen.

De armaturen van de Radon LED-serie van Disano, gemaakt van aluminium en gehard glas, hebben al deze kenmerken! Te beginnen met uitzonderlijke robuustheid, gegarandeerd door materialen van superieure kwaliteit en speciale productieprocessen zoals de corrosiewerende oppervlaktebehandeling.

Ideaal voor installatie in industriële omgevingen. Radon-LED is beschikbaar in verschillende gemetalliseerde optieken en in de anti-glare (UGR <22)–versie. Ook de Radon armaturen zijn voorzien van het keurmerk lage flikkering, wat een zeer belangrijk eigenschap is om de veiligheid en het visuele comfort van werknemers te garanderen.

Radon-LED is de beste investering, ook door zijn zeer lange levensduur: de Radon-LED haalt tot 100.000 bedrijfsuren in de HP-versie (high performance) en 50.000 uur in de HE-versie (hoogrendement).

Verkrijgbaar met verschillende optieken voor het beste resultaat! Radon LED komt ook in de versie welke speciaal ontworpen is voor de tuinbouw, een van de nieuwe markten van de LED-technologie.

attiva.nl

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op