Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Brady – Wraptor printer-applicator voor draadidentitificatie

5-07-2017

Brady Wraptor printer-applicator voor draadidentificatie

Duidelijk geïdentificeerde kabels zijn in veel gevallen vereist. Ze zijn nodig om gestandaardiseerde kabelbundels te kunnen leveren en om efficiënter te kunnen produceren.

Handmatige identificatie van kabels is echter bijzonder tijdrovend. Door kabelidentificatie te automatiseren bespaart men tijd, voldoet men aan de eisen van klanten, levert men gestandaardiseerde kabelbundels en produceert men efficiënter. Krimpkousen, wikkellabels en zelflaminerende labels kunnen snel aangebracht worden met specifieke print- en applicatiesystemen. Bovendien verbeteren deze systemen ook de kabelidentificatie, omdat ze de krimpkousen en labels steeds op dezelfde manier aanbrengen.

Brady levert betrouwbare print- en applicatiesystemen voor het printen en aanbrengen van krimpkousen en kabellabels. De Wraptor printer-applicator voor draadidentificatie maakt het mogelijk om zelflaminerende kabellabels te printen en aan te brengen in slechts enkele seconden. Met de BBP72 dubbelzijdige krimpkousprinter kunnen beide zijden van een krimpkous tegelijkertijd bedrukt worden. Krimpkousen aanbrengen gaat sneller dan ooit dankzij de BSP45 automatische krimpkousapplicator. Voor een optimale verhoging van de efficiëntie kunnen alle print- en applicatiesystemen geleverd worden met ondersteuning ter plaatse bij de implementatie en het onderhoud.

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op