Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


ABB Sentry veiligheidsrelais

3-04-2018

Nieuwe serie ABB Sentry veiligheidsrelais
ABB maakt persoonlijke veiligheid compleet. Naast veiligheidsmiddelen zoals helm, bril en oorbescherming, is ook de nieuwe generatie Sentry onmisbaar als het veiligheid betreft. De reeks levert namelijk met slechts 12 typen een oplossing voor nagenoeg elke veiligheidsapplicatie. Dat betekent dus minder voorraad én daardoor minder benodigde opslagruimte. Functies als een geïntegreerde led-display en nauwkeurige timerfuncties versnellen bovendien de troubleshooting en minimaliseren onnodige downtime.

Compact gemak
De serie omvat 4 klassen en dekt daarmee een breed toepassingsgebied. Zo zijn de basismodellen geschikt voor de eenvoudigere veiligheidsfuncties, terwijl de universele modellen geavanceerde functies en een hoge mate van flexibiliteit bieden. Bovendien hebben alle modellen hetzelfde compacte formaat. Zo zijn alle relais slechts 22,5 mm breed, zelfs de modellen met 2 NO + 2 NO-uitgangen.

Gebruiksvriendelijk
Sentry’s afneembare klemmenblokken versnellen de aansluiting en verkorten de tijd die nodig is voor vervanging. Gebruikers kunnen verder gebruikmaken van een handmatige of automatische reset via een schakelaar op de voorzijde. Bovendien zorgt de introductie van de multiresetfunctie dat er met één resetknop nu gelijktijdig (maximaal) 10 Sentry veiligheidsrelais te resetten zijn.

Status en timers met precisie
Driekleurige leds maken meer statusmeldingen mogelijk en vereenvoudigen de troubleshooting. Daarnaast bieden de modellen met display vooringestelde configuraties en uitgebreide foutinformatie, zoals de laatste 10 fouten. De nieuwe timerfuncties kunnen tot slot tussen 0 en 999 seconden worden ingesteld met een nauwkeurigheid van ± 1%, momenteel de hoogste in de industrie. Dat alles maakt Sentry ideaal voor machine- en paneelbouwers die met de grootst mogelijke precisie snel veilige toepassingen willen realiseren.

Download hier een brochure (PDF 0,6 mB)

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op