Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


50% Tijdsbesparing. Just push it!

18-07-2018

Motorstartercombinaties met Push-in springtechniek
Aansluiten was nog nooit zo eenvoudig met ABB’s industriële motorstart-oplossing met Push-in springtechniek. Foutvrij bekabelen zonder gereedschap – dat zorgt voor aanzienlijk snellere bekabelingswerkzaamheden. De trillingsbestendige aansluiting staat bovendien garant voor een hogere betrouwbaarheid en continuïteit.

De Push-in springtechniek van ABB combineert 2 aansluittechnieken. Daarmee zijn massieve kabels en kabels met huls gereedschaploos aan te sluiten. Met het indrukken van de kabel in de kabelopening is de aansluiting een feit. Just push it! voor een besparing van 50% op de bekabelingstijd vergeleken met traditionele veeroplossingen. De zelfklemmende aansluitingen zijn robuust en voorkomen bekabelingsfouten – zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Bovendien komt zo een eind aan het regelmatig aandraaien van aansluitingen.

De Push-in spring motorstartercombinaties zijn leverbaar tot max. 32 A voor de handmatige motorstarters en max. 38 A voor magneetschakelaars. Omdat ze vanaf de voorzijde uitstekend toegankelijk zijn en de kabel-insteekhoek 90 graden is, kunnen de motorcombinaties zelfs geautomatiseerd (robots) worden geassembleerd. Zo brengen de nieuwe Push-in spring motorcombinaties geheel nieuwe mogelijkheden binnen handbereik van de OEM’er, paneel- en machinebouwers en installateur. Ook profiteren? Just push it!

Voordelen Push-in spring motorstartercombinaties

  • Intuïtief bekabelen voor nog meer installatiegemak
  • Slechts één 3 mm schroevendraaier nodig
  • Geautomatiseerd bekabelen (robot) mogelijk
  • Robuust elektrisch contact
  • Trillingsbestendig voor betrouwbare verbindingen
  • Zelfklemmende aansluiting – regelmatig aandraaien overbodig
  • 2-in-1 verbinding
  • Totaaloplossing

⇒ Download hier een productflyer

 

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op