Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Brady, sterk van buiten, slim van binnen: test de nieuwe labelprinter

10-07-2018

Duidelijke labels aan bijvoorbeeld kabels dragen bij aan meer veiligheid, betere probleemoplossing en een goede traceerbaarheid. Een goed label is daarbij nog steeds perfect leesbaar na extreme temperaturen, blootstelling aan chemicaliën, druk of wrijving. De nieuwste labelprinter van Brady kan bovendien wel tegen een stootje en is geschikt voor de meest uiteenlopende identificatietoepassingen. De BMP21-PLUS is sterk van buiten en slim van binnen.

Brady Corporation is een Amerikaans bedrijf gevestigd in Milwaukee, Wisconsin. Het maakt producten zoals labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printsystemen en software. Hun producten zijn geschikt voor complexe oppervlakken in veeleisende industriële omgevingen. Dit geldt ook voor de nieuwe BMP21-PLUS draagbare labelprinter: de labels blijven kleven op propere, ruwe, met olie bevuilde en gepoederde oppervlakken en blijven leesbaar onder extreme omstandigheden.

Robuust
De nieuwe labelprinter is zowel slim als sterk. Grote voordelen van de nieuwe de BMP21-PLUS zijn de eenvoudig te plaatsen cartridges, een oplaadbare lithium-ionbatterij en de ondersteuning voor tweedimensionale barcodes zoals QR-codes. Het apparaat gaat niet zomaar kapot: de rubberen bumpers beschermen tegen schokken. Ook heeft de handgreep een geribbeld profiel waardoor de printer niet snel uit je vingers glipt. Mocht hij toch vallen is dat geen probleem: de BMP21-PLUS heeft een valtest ondergaan. Gaat er toch iets stuk, dan biedt Brady 2 jaar garantie.

Handige extra features
Brady heeft veel materiaalkennis, expertise en wereldwijde ervaring in een groot aantal sectoren op basis waarvan identificatielabels en -printers worden ontwikkeld. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de handige features van hun nieuwste model. Zo bestaat de mogelijkheid om aangepaste labellengtes in te stellen en worden nieuwe labels door de labelhouder vastgehouden, zodat ze niet direct uit de printer op de grond vallen. Smart Cell-technologie zorgt voor automatische labelinstelling en formattering voor wikkellabels, aansluitklemmen, patchpanelen, kabelvlaggetjes en algemene labels. Tot slot kan de BMP21-PLUS draagbare labelprinter worden geleverd met handige accessoires, zoals een magneet, zaklamp en inklapbare ondersteuningsvoet voor een gemakkelijke bediening.

Brady zoekt testers
Wil je de BMP21-PLUS draagbare labelprinter zelf eens testen? Dat kan. Brady stelt 3 labelprinters beschikbaar voor gebruikerstesten. Vul het aanvraagformulier in op de website van Brady en maak kans om zelf alle functies uit te proberen. U kunt zich tot uiterlijk 15 juli 2018 aanmelden.

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op