Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Weidmuller

Weidmüller is marktleider op het gebied van productie van componenten voor elektrische verbindingstechnologie ten behoeve van data, signalen en energieoverdracht.

Wij ontwikkelen, produceren en verkopen klantgerichte oplossingen waarin ons complete productenpakket is opgenomen. Als een leverancier van de OEM markt creëren wij standaarden op het gebied van elektrische verbindingstechnologie.

De Weidmüller portfolio omvat producten van Industrial Ethernet, aansluitklemmen, printplaatklemmen en printplaatconnectoren, componenten voor, kasten en relais tot voedingen en overspanningsbeveiliging voor elke applicatie. Markeringen, installatiemateriaal, basis I/O modules en een uitgebreid pakket gereedschap maken het programma compleet. Weidmüller producten worden voornamelijk gebruikt in de paneelbouw en voor veldbekabeling.

Onze klanten hebben ook veel voordeel van ons uitgebreide service pakket.

Als toevoeging op onze expertise als producent van precisiemechanica, bieden wij een markt- en klantgerichte productportfolio voor onze internationale klanten voor applicaties in industrie, process en transport.

Onze ontwikkeling en activiteiten worden gevoed vanuit de individuele behoeften van onze klanten in deze markten.

De Weidmüller groep is sterk internationaal georiënteerd met productiebedrijven, verkoopmaatschappijen en vertegenwoordigingen in meer dan 70 landen. Dankzij onze hoge kwaliteitsstandaard en service, weten klanten overal ter wereld ons te waarderen als een uiterst competente en flexibele partner.

Relevante informatie