Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Wago

WAGO is een internationaal toonaangevende fabrikant van elektrische verbindings- en automatiseringstechniek. Met onze meer dan 50 jaar ervaring ontwikkelen, produceren en verkopen we innovatieve componenten voor de industrie, de procestechniek en de gebouwautomatisering.

Op het gebied van veerklemtechniek staat WAGO aan de top van de wereldmarkt. Bovendien hebben we steeds opnieuw innovatieve producten ontwikkeld die op de wereldmarkt tot industriële standaard zijn uitgegroeid: onze revolutionaire CAGE CLAMP®-aansluittechniek, de WAGO-lasklem voor 2-8-geleiders die zich reeds miljarden keren heeft bewezen en het wereldwijd eerste veldbus-onafhankelijke, modulaire I/O-systeem. Wij zijn voortdurend op zoek naar uitdagingen, geven inspiratie en zetten bakens uit. Daarom staat WAGO synoniem voor kwaliteit, veiligheid en innovatie.

Bij WAGO begint de service met raadgeving. We trekken veel tijd uit voor persoonlijke gesprekken om zo de individuele behoeften en wensen van onze klanten juist in kaart te brengen. Want alleen door deze nauwe samenwerking kan de perfecte oplossing, het optimale product, voor hun desbetreffende toepassingsgebied worden gevonden.

In de internationaal opererende, groeiende WAGO-groep zijn op alle continenten inmiddels 6.000 mensen werkzaam in 9 fabrieken, bijna 30 WAGO-ondernemingen en meer dan 40 WAGO-vertegenwoordigingen. Dankzij dit wereldwijde netwerk zorgen we ervoor dat elke klant, waar ook ter wereld, dezelfde omvangrijke, competente raad over en professionele ondersteuning bij het gebruik van onze producten krijgt en zo snel mogelijk over onze producten kan beschikken.

Relevante informatie