Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Turck

Het bedrijf
Turck is één van de toonaangevende fabrikanten in industriële automatisering. Met meer dan 3.200 werknemers in 27 landen, evenals verkoop partners in verdere 60 staten zijn wij altijd dichtbij u. Als een specialist in sensor, veldbus, verbinding en interface technologie en ook mens / machine-interface (HMI) en RFID biedt TURCK efficiënte oplossingen voor fabriek- en procesautomatisering. Met onze state-of-the-art productie installaties in Duitsland, Zwitserland, de Verenigde Staten, Mexico en China kunnen we, als een familiebedrijf, snel en flexibel reageren op de eisen van de lokale markten.

Het product portfolio
Of toegepast in de machinebouw en fabrieksinstallaties, in de sectoren automotive transport en verwerking, levensmiddelen of in de chemische en farmaceutische industrie, verhogen TURCK automatiserings-oplossingen en producten de beschikbaarheid en efficiëntie van uw systemen. Maar dat is niet alles! Onze efficiënt gestandaardiseerde producten helpen u om te besparen op de kosten voor de aankoop, de opslag, de installatie en de operationele veiligheid. U krijgt de beste oplossingen voor uw automatiseringslijnen. Dit is mogelijk dankzij de industrie specifieke kennis die we hebben opgedaan in nauwe samenwerking met onze klanten en door voortdurende verdere ontwikkeling van elektronica en productie op het hoogste niveau. Turck B.V. is in Nederland de aanspreekpartner voor de producten van Turck en Banner.

Onze service
Met bijna 50 jaar ervaring en uitgebreide knowhow, steunen wij u in elke fase van het project, van een eerste analyse tot op maat gemaakte oplossingen en ingebruikname van uw applicatie. Met de uitstekende kwaliteit van onze producten, de steun van onze specialisten en onze snelle leveringsservice behaalt u met uw systemen altijd de hoogste mogelijke capaciteit. Door middel van softwaretools voor programmering, configuratie of inbedrijfstelling evenals onze databladen of CAD-gegevens welke beschikbaar zijn in 80 export formaten voorzien wij u eenvoudig van alle benodigdheden. Bezoek ons op www.turck.com! Hier vindt u producten en oplossingen snel, zeven dagen per week, op elke plaats wereldwijd en in negen verschillende talen. U hebt toegang tot bijna alle producten en oplossingen, duidelijk gestructureerd, volledig gedocumenteerd en vrij om te downloaden.

Relevante informatie