Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Rehau

Voor bouw, automotive en industrie is REHAU wereldwijd toonaangevend voor op polymeren gebaseerde oplossingen en complete concepten. Overal is REHAU voor klanten in de meest uiteenlopende branches synoniem voor kwaliteit, innovatiekracht en competentie op het gebied van systemen en design.

Wij hebben als doel om met individuele recepturen nieuwe toepassingen mogelijk te maken, daarbij conventionele materialen te vervangen door producten van kunststof met hun specifieke voordelen en zo met innovatieve oplossingen toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren. Met onze kerncompetenties op het gebied van materiaal- en systeemontwikkeling, productie en oppervlaktetechniek onderscheidt REHAU zich door uitgebreide knowhow.

Onze op polymeren gebaseerde oplossingen bieden zowel afnemers als eindgebruikers onbegrensde en vaak fascinerende mogelijkheden. Zo profiteren aannemers, installateurs, architecten, planners, investeerders en handelaren van complexe systeemoplossingen voor de bouw. Als partner op het gebied van raam- en geveltechniek, gebouwentechniek en grond-, weg- en waterbouw richt REHAU zich met programma’s en antwoorden op ecologisch en economisch gebied op de toekomst.

Als creatieve ontwikkelingspartner en systeemaanbieder helpt REHAU de automobielindustrie bij het systematisch optimaliseren van design, comfort en veiligheid. Of het nu gaat om exterieurdelen zoals bumpers of spatschermen, intelligente modules voor water- en luchtverdeling voor ruitenwis- en airconditioningsystemen of thermoplastische afdichtingssystemen – de oplossingen van REHAU worden op grote schaal toegepast.

In de industrie is onze onderneming een begrip door haar innovatieve ideeën voor uiteenlopende toepassingen en als betrouwbare serie- en systeemleverancier. Voor alle denkbare branches, van meubelindustrie, fabrikanten van huishoudelijke apparatuur tot lucht- en ruimtevaart bieden wij een omvangrijk producten- en dienstenpakket.

Over en weer vullen klantspecifieke ontwikkelingen en innovatieve systemen van het merk REHAU elkaar aan tot een uniek productportfolio. Grote deskundigheid op het gebied van materiaalkennis en productieprocessen vormt de basis waardoor we wereldwijd succesvol zijn. Dankzij de combinatie van ontwikkelingscompetentie en sterke decentrale verkoop- en serviceorganisaties behoort REHAU tot de topmerken in de markt.

Sinds de oprichting van REHAU in 1948 is onze onderneming op eigen kracht gegroeid tot een wereldwijd actieve groep. Vandaag de dag zorgen meer dan 15.000 medewerkers in ruim 170 vestigingen voor verdere groei en succes.