Pilz

Pilz biedt oplossingen voor alle automatiseringsvraagstukken inclusief standaard besturingstaken. Onze opgebouwde ervaring en onze productkennis passen we toe in consequente doordachte systeemoplossingen.

Wereldwijd marktleider door toonaangevende technologie
Wij richten ons naar de huidige markteisen, daarom kunnen wij onze klanten altijd innovatieve oplossingen voor veilige automatisering bieden. Het feit dat Pilz in de belangrijkste deelgebieden van veilige automatisering wereldwijd marktleider is, stelt onze leidinggevende positie in onderzoek en technologie veilig. De ontwikkelingen van Pilz beschermen mens, machine en milieu.

Totaaloplossingen
Onze oplossingen voor veilige automatisering zijn innovatieve producten en een uitgebreid dienstenpakket. Door het produceren van veiligheidsproducten heeft Pilz namelijk enorm veel kennis verworven. Dit vertaalt zich in het grote aanbod van diverse veiligheidscursussen en – trainingen. De consultants van Pilz doen dagelijks – in opdracht van klanten- onderzoek naar de mate waarin productie aan veiligheidseisen voldoen, vastgelegd in rapportages en adviezen.

Pilz en haar medewerkers zijn ambassadeurs van veiligheid. Wij zorgen ervoor dat het meest waardevolle kapitaal van uw onderneming – uw medewerkers – veilig en ongedeerd kunnen werken.

Relevante informatie