Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Philips Lighting

Philips Lighting BV stelt zich voor

Al meer dan 125 jaar loopt Philips Lighting voorop als het om innovatie gaat. We onderzoeken en benutten alle mogelijkheden van licht.  Grenzen voor het gebruik van licht worden tegenwoordig in snel empo verlegd en door LED-verlichting met het internet te verbinden creeren we nieuwe mogelijkheden.

Met onze connected verlichtingsoplossingen voor, onder andere, woningen, winkels, kantoren en steden brengen we verlichting naar een volledige digitale wereld waarin mensen, plaatsen, armaturen en apparaten verbonden worden. Hierdoor kunnen nieuwe  toepassingen gecreeerd worden die zorgen voor gebruiksgemak, comfort in huis, bijdragen aan de veiligheid, sfeer en productiviteit vergroot terwijl energie- en operationele kosten afnemen.

We zijn trots op onze rijke historie op het gebied van innovatie. Trots op het realiseren van baanbrekende producten en technologieën die de manier waarop wij het leven veranderen. Met de opkomst van big data, het ‘Internet of Things’ en LED-verlichting verbonden met het internet, kunnen we nog veel meer intelligente functionaliteiten in onze verlichting brengen. Resultaat: licht dat meer kan dan alleen verlichten.

We nodigen u uit om samen met ons deze revolutionaire reis te maken en ons te helpen door te gaan met een verschil te maken in de levens van miljarden mensen.

Om onze relaties optimaal van dienst te kunnen zijn, is Philips Lighting Nederland onderverdeeld in diverse marktgroepen, namelijk ‘Professional’, ‘OEM’ en ‘Consumer’.

Deze website is bedoeld om u, als directe professionele handelsrelatie, te voorzien van product- en handelsinformatie, zodat het eenvoudiger wordt voor u om zaken te doen met Philips.

Relevante informatie