Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Performance in Lighting

Performance in Lighting is een internationale groep gevestigd in Colognola ai Colli, in de provincie Verona, die bestaat uit vier productiebedrijven van verlichtingsarmaturen. Daarvan zijn er twee in Italië gevestigd (Prisma in Colognola ai Colli en SBP in Ghisalba, Bergamo), één in België (Performance in Lighting Belgium in Brussel) en één in Duitsland (Spittler GmbH in Goslar). Een groep die professionaliteit, technische competentie en ervaring in de verschillende gebieden van verlichting bij elkaar brengt, om aan ontwerpers en voorschrijvers een compleet pakket armaturen en verlichtingtechnische oplossingen te bieden.

In de loop der jaren zijn nieuwe divisies en nieuwe merken gecreëerd en tegenwoordig is de groep op de markt aanwezig met vijf verschillende handelsmerken.

Performance in Lighting heeft meer dan 700 medewerkers: een uniek industrieel bedrijf waar professionaliteit, technologische expertise en ervaring onderling zijn geïntegreerd om de aanwezigheid van de groep op de internationale markten nog competitiever en effectiever te maken. De merken worden gedistribueerd in meer dan negentig landen via verschillende filialen (Duitsland, Frankrijk, Spanje, België, Nederland, USA, Verenigd Koninkrijk, Finland, Portugal, Australië, Singapore en Israël) en een nieuw kantoor in Dubai.

Performance in Lighting Nederland is het Nederlandse marketingkantoor opgericht in 2005 en gevestigd in Zaandam. Wij adviseren, ontwerpen en calculeren voor onze klanten. Ons team enthousiaste binnendienst- en buitendienstmedewerkers staat dagelijks architecten- en ingenieursbureaus te woord om gezamenlijk bestekken te maken voor nieuwbouw en renovatieprojecten. Tevens helpen wij groothandelaren en installateurs bij het aanbieden van de juiste producten voor de juiste applicatie.

Via de elektrotechnische en lichttechnische groothandels levert Performance in Lighting Nederland haar producten vanuit het centrale magazijn in Brussel aan installateurs, technische diensten, industrie en OEM.