Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Omron

Omron Electronics B.V. is de Nederlandse verkoopvestiging van het wereldwijd opererende Omron Corporation, opgericht in 1933 en gevestigd in Kyoto, Japan. Omron is een van ‘s werelds marktleiders op het gebied van industriële automatisering. Het bedrijf heeft ruim 35.000 medewerkers in 35 landen. Omron heeft een leidende rol in de ontwikkeling van ongeëvenaarde en technologisch geavanceerde industriële automatiseringsproducten en specifieke toepassingsoplossingen voor elke bedrijfstak, waaronder de fabrieks-, proces- en machineautomatisering, de maakindustrie en de gezondheidszorg.

Omron Industrial Automation ontwikkelt en produceert besturingssystemen, sensoren en schakelaars voor detectie en veiligheid, regel- en meetcomponenten, aandrijvingen en motion control, elektromechanische componenten, barcodeleesapparatuur alsmede ander elektrotechnisch schakelmateriaal.

Andere divisies van Omron Corporation zijn actief op het gebied van verkeersmanagement-, toegangs-, verkoop-, detectie-, herkennings- en financiële transactiesystemen voor publieke sectoren alsmede gezondheidstechniek met state-of-the-art technologie, systemen, componenten, service en ondersteuning.

Omron Industrial Automation Europe beschikt over eigen ontwikkelings- en productiefaciliteiten en verleent lokale gebruikersondersteuning in alle Europese landen, het Midden-Oosten en Afrika.

Omron Electronics B.V., de verkoopvestiging voor Nederland, bevindt zich evenals het Europese hoofdkantoor in Hoofddorp. Daarnaast zijn een productiefaciliteit voor besturingssystemen, de Europese R&D-afdeling en het Europese distributiecentrum in ’s-Hertogenbosch gevestigd. Omron Electronics B.V. en haar zustermaatschappij in België, Omron Electronics N.V./S.A. in Groot-Bijgaarden, hebben hun krachten gebundeld in één operationeel bedrijf: Omron Industrial Automation Benelux.

Omron Industrial Automation Benelux biedt haar afnemers de volgende voordelen:

Altijd dichtbij – 18 technische groothandels met Omron knowhow en meer dan 200 verkooppunten
Projectbegeleiding tot en met inbedrijfname
Branchekennis en ervaring
Oplossing uit één hand met op elkaar afgestemde producten
Snelle realisatie van productmodificaties
24/7 ondersteuning in samenwerking met onze Omron Solution Partners
5-dagen reparatieservice
Wereldwijde verkrijgbaarheid van onze producten
3 jaar ‘no-nonsense’ garantie

Relevante informatie