Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Nexans

Nexans Nederland is gespecialiseerd in de marketing, de verkoop en de distributie van een breed assortiment energie-, communicatie- en telematicakabels. De activiteiten van de onderneming zijn geconcentreerd op vier belangrijke markten: Utiliteitsbouw, Infrastructuur, Industrie en Marine & Offshore.

De voornaamste productiefaciliteiten en het logistieke centrum van Nexans Nederland zijn gevestigd in België. Bestelde goederen worden dagelijks vanuit het logistieke centrum naar afnemers in Nederland verzonden. Het logistieke centrum is ingericht met een volledig geautomatiseerd palletmagazijn, uniek in de kabelindustrie.
In Nederland vormt een netwerk van elektrotechnische groothandelsbedrijven eveneens een belangrijke schakel in een slagvaardig logistiek traject. Deze groothandels-bedrijven bieden het omvangrijke productassortiment van Nexans direct uit voorraad. De compleetheid en de beschikbaarheid hiervan garanderen een optimale dienstverlening naar elke individuele afnemer.

Productspecificaties

Voor de productspecificaties van ons standaard leveringsprogramma verwijzen wij u naar onze productcatalogus ‘General Market wire and cable catalogue’. Naast gegevens met betrekking tot constructie en technische specificaties, bevat deze catalogus ook informatie over toepassingsgebieden en specifieke eigenschappen van onze producten. Ook informeren wij u over algemene technische gegevens. Alle producten voldoen aan vigerende (inter)nationale normeringen.

Op aanvraag zijn tevens catalogi verkrijgbaar voor gespecialiseerde markten, zoals onder meer voor de utiliteit (Data Cables, Safety Cables), de industrie (Control Cables, Handling Cables, Marine & Offshore Cables, Oil & Gas Cables) en de infrastructuur (Airfield Cables, Energy Network Cables, Telecom Network Cables).

Relevante informatie