Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Ledvance

LEDVANCE Benelux B.V., gevestigd in Capelle a/d IJssel (NL), is ontstaan uit de Business Unit Lamps van OSRAM. Met een combinatie van traditionele, algemene verlichting en moderne, toekomstgerichte verlichtingstechnologie, staat LEDVANCE voor een sterke relatie met haar groothandelspartners. Onze naam combineert de oorsprong van ons bedrijf met een helder beeld voor de toekomst. LED verwijst naar onze core business in verlichting en het toenemende belang van LED producten. ADVANCE staat voor onze ambitie om een drijvende kracht te zijn in de verlichtingsindustrie. Voor ons betekent advancing light veel meer dan een belofte. Het is een mentaliteit die het inslaan van nieuwe wegen, het streven naar hoge kwaliteit en het samen willen winnen omvat.

We nodigen u uit om de bekende, maar ook de nieuwe producten van ons productportfolio te ontdekken. LEDVANCE biedt een uitgebreid portfolio:

  1. OSRAM LED buizen en LED lampen met een breed assortiment innovatieve producten, inclusief Smart Home.
  2. Onder de merknaam LEDVANCE is een assortiment armaturen voor binnen- en buitenverlichting beschikbaar voor de installateur.
  3. Traditionele lichtbronnen voor algemene verlichting in het merk OSRAM.

Relevante informatie