Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Invertek

Invertek Drives ltd is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van toonaangevende frequentieregelaars. De regelaars worden ingezet voor de aansturing van motoren in een breed scala van industriële, maritieme en energiebesparende toepassingen zoals pompen, compressoren en ventilatoren.
In het ultra moderne hoofdkantoor in Wales vinden innovatie, productie en de coördinatie van de wereldwijde marketingactiviteiten plaats.

De onderneming streeft de implementatie en toepassing van het ISO 14001 Environmental Management System na om bij te dragen aan een ieders welzijn.
Alle werkzaamheden, inclusief ontwikkeling zijn geaccrediteerd op door de afnemers gewenste ISO 9001 kwaliteitsstandaard.

Wereldwijde distributie
De producten van Invertek worden wereldwijd verkocht via een netwerk van gespecialiseerde distributeurs in meer dan 80 landen. Bij de ontwikkeling van Invertek’s unieke en innovatieve Optidrive reeks heeft een hoge mate van gebruiksgemak centraal gestaan, beter bekend onder het “Easy-to-Use” concept.. De producten voldoen aan internationale ontwikkelstandaarden volgens CE (Europa), UL (USA) en RCM (Australië).
Door de hoge innovatiegraad en het gebruiksgemak van de producten heeft Invertek de laatste jaren een zeer sterke groei doorgemaakt en is uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 270 medewerkers.

Warranty Plus
De betrouwbaarheid van een product is bepalend voor de resultaten van de productie, de veiligheid en de financiële cijfers. Om klanten een extra waarborg te bieden stelt Invertek u in staat om de garantietermijn te verlengen. Voor slechts een meerprijs van 12% verlengt Invertek via Warranty Plus de garantietermijn van 2 naar 5 jaar van alle Invertek producten.
De voorwaarden van deze Warranty Plus regeling kunt u bij ons opvragen of hier nalezen.

Case Studies
Invertek frequentieregelaars zijn wereldwijd in een grote verscheidenheid van applicaties ingezet. Een interessant overzicht van applicaties in lichte en zware industriële applicaties, attractieparken, liften, kranen, etc. kunt u terug vinden als Case Study op de website van Invertek.

 

Relevante informatie