Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Hitachi

Hitachi Europe Ltd is een onderdeel van Hitachi Ltd. en heeft het hoofdkantoor in Maidenhead, U.K. De onderneming heeft de focus op innovaties, die een antwoord geven op de uitdagingen waar de hedendaagse samenleving voor staat.
Hitachi Europe Ltd. en afgeleide organisaties bieden een brede reeks aan informatie- en telecommunicatiesystemen; systemen voor spoorwegen; energie en industriële systemen; industriële componenten & apparatuur; systemen voor mobiele toepassingen; financiële diensten; digitale media en consumentenproducten en diverse andere fabricages met R&D laboratoria in de EMEA (Europa, het Midden Oosten en Afrika).

De Hitachi groep in Europa is technisch leidend en innovatief. Opgericht in Japan, is Hitachi uitgegroeid tot een zeer bekend en gerespecteerd wereldmerk. Meer dan 300.000 medewerkers streven na oplossingen te bieden ten dienste van de maatschappij.
Zoals bij alle Hitachi producten zijn kwaliteit en betrouwbaarheid de belangrijkste USP’s alsmede een lage TCO (Total Cost of Ownership).
Daarnaast zijn milieuaspecten ook uiterst belangrijk en Hitachi streeft er steeds naar oplossingen te bieden met een hoger rendement die milieutechnisch verantwoord zijn.

Op zijn gebied is Hitachi de enige in de wereld die kan claimen een leider te zijn in zowel de operationele technologie ( OT ) en de informatie technologie ( IT ).
Zijn Lumada platform heeft het doel om beide disciplines samen te brengen met het belang in een veiligere, slimmere en gezondere samenleving. Met zijn unieke open platform werkt Hitachi aan oplossingen op het gebied van Smart Cities, Smart Industry en Smart Energy.

Relevante informatie