Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Harting

HARTING Benelux is een dochteronderneming van het Duitse HARTING KGaA in Espelkamp. High-performance connectivity is de basis van de industriële automatisering en producttechnologie. Het productportfolio van HARTING bestaat uit connectoren voor elektrische en elektronische toepassingen, aansluitingen voor apparatuur, industriële Ethernet switches, UHF-RFID-systemen en kabelassemblage voor industriële netwerken en fabrieksautomatisering. We leveren geen producten maar state-of-the-art oplossingen voor het transport van data, signaal en power. Solution Selling noemen we dat.

HARTING is Total Solution Provider. Niet alleen leveren wij wereldwijd hoogwaardige producten en oplossingen, ook zijn wij uw aanspreekpunt voor de engineering, ondersteuning bij uw supply chain, de samenbouw van systemen en modules, de assemblage van kabels voor data, signaal en power, het installeren van producten én het onderhoud van door HARTING geleverde systemen.

Al tientallen jaren draagt HARTING zorg voor het complete traject. Van engineering tot aan de logistiek, installatie en het onderhoud. We streven een uitstekende klantrelatie na, die gebaseerd is op openheid en vertrouwen. Duurzame relaties leiden sneller tot duurzame oplossingen. En daar hebben alle partijen voordeel bij.
De producten van HARTING worden toegepast in de transportsector, machinebouw, fabrieksautomatisering, in datacenters, energiecentrales en de energiedistributie, in de medische sector, in de industriële elektronica, telecommunicatie en de entertainmentindustrie.

Bij HARTING werken ruim 4.000 mensen, wereldwijd verdeeld over 42 verkoopmaatschappijen en 12 productielocaties.

Relevante informatie