Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Exor

Exor is 45 jaar geleden opgericht door een pionier op het gebied van de ontwikkeling van elektronische oplossingen. Het werkgebied was in eerste instantie de lokale industrie rond Verona die behoefte had aan de eerste stappen te zetten in de productie automatisering. Hierbij werd gebruik gemaakt van de laatste ontwikkelingen die de elektronica destijds bood. De pionier genoot een groot lokaal vertrouwen. Hij luisterde naar de automatiseringsbehoefte van zijn afnemers en maakte de wensen waar in de producten. Vanuit een scherpe visie op de toekomst werden de eerste bedienpanelen met uitlezing ontwikkeld. Inmiddels zijn de touchscreens niet meer uit te industrie weg te denken.

Inmiddels is Exor uitgegroeid tot een wereldwijde ontwikkelaar en producent van HMI en HMI met besturingsfuncties op het niveau van Industrie 4.0. Met de in 2016 opgestarte afdeling Exor Embedded kan Exor op basis van de bouwstenen van de HMI snel specifiek maatwerk voor afnemers aan bieden.

Na de oprichting in 1971 in Verona, in Italië is de onderneming gestaag gegroeid naar 150 medewerkers en heeft vestigingen en Italië, Duitsland, Amerika en India. Daarnaast beschikt men wereldwijd over een netwerk van distributeurs in 40 landen. Iedere lokale leverancier van de Exor producten biedt professioneel advies en technische ondersteuning in de tijdzone van de afnemer.

Exor is sinds de oprichting van Hiflex aandeelhouder bij Hiflex.

De belangrijkste productontwikkelingen van Exor vinden plaats in het hoofdkwartier in Italië. Exor behoudt hierdoor een strikte controle over de kwaliteit van de service en van de producten.
De ontwikkeling van software heeft altijd een belangrijke plaats ingenomen bij Exor. Doordat Exor zowel de hardware, software en firmware produceert kan zeer nauwkeurig op de wensen van de klanten worden ingespeeld

Relevante informatie