Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Eldra

Ontwikkelen, produceren en leveren van innovatieve, klantspecifieke kabeloplossingen. Dat is wat we sinds 1962 vol passie doen. Door op succesvolle wijze de aanwezige expertise te combineren met een hightech machinepark hebben wij ons kunnen toespitsen op professionele kabeloplossingen in combinatie met gedegen advies.

Onze missie is helder; wij willen dé totaalleverancier zijn van hoogwaardige kabeloplossingen voor partners in de industrie, infra en op installatie gerelateerde projecten. Wij zijn er van overtuigd dat onze kabeloplossingen moeten bijdragen aan het minimaliseren van stilstanden (downtime) in uw systemen.

Als het gaat om specifieke kabeloplossingen denken wij uitgebreid mee met onze klanten. Deze aanpak resulteert in kabeloplossingen die precies aansluiten op uw toepassing en specificaties. Uitgangspunten voor alle kabelontwerpen zijn innovatie, duurzaamheid en toegevoegde waarde voor de klant.

Zo zijn wij in staat om voor elke relatie een optimale oplossing te bieden. Tevens werkt Eldra nauw samen met opleidingsinstituten, adviesbureaus, aannemers, installateurs en eindgebruikers.

Eldra’s kabeloplossingen worden volgens onderstaande business lines aangeboden:

Eldurance® (Industrie)

Machinebouw
Meet- en regeltechniek
Procestechnologie
Eldtraffic® (Infra)

Detectiesystemen
Verkeersregelinstallaties
Openbare verlichting
Verkeersmonitoring- en signalering

Eldra® (Installatie)

Ziekenhuizen
(Luxe) woningbouw
Utiliteitsgebouwen

Relevante informatie