Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Eldon

Uitgebreide, gebruiksvriendelijke standaard schakelkasten
Eldon is een wereldwijde fabrikant van een volledige serie standaard en aangepaste schakelkastoplossingen voor de industrie en gebouw gebonden industrie. Ons product assortiment wordt onder de merknaam Eldon verkocht.

Het uitgebreide Eldon-assortiment van standaard wandmontage-, vloerstaande en andere schakelkasten is zowel gebruiksvriendelijk, als ook geschikt voor iedere werkomgeving, hoe zwaar die ook is of hoe klinisch schoon die ook moet zijn.

Producten van Eldon – geproduceerd volgens de hoogste ISO 9001:2008 norm in drie uiterst geavanceerde fabrieken in Roemenië en India – zijn gecertificeerd en voldoen aan alle internationale normen.

Onze ‘can-do’ benadering in het op tijd en op iedere plaats leveren van uw schakelkastoplossingen, ziet u terug in de manier waarop wij u verwelkomen om uw vraagstukken en eisen met ons te delen en hiervoor samen met u een oplossing te bedenken.

De focus op uw succes
Samen maken wij de concurrentiepositie en het resultaat dat u wilt bereiken duidelijk en begrijpelijk met onze volledige range van standaard oplossingen of klantspecifieke aanpassingen op onze standaardproducten.

Een wereldwijde aanwezigheid met vertegenwoordiging in 45 landen betekent dat we beschikken over de technische kennis, service support en projectmanagement in iedere regio om uw succes te kunnen garanderen, waar ter wereld u ook zaken doet.

Als u op succes rekent, kunt u erop vertrouwen dat Eldon u de juiste schakelkasten levert, op de juiste plaats en tijd en natuurlijk niet onbelangrijk, voor de juiste prijs.

Na bijna een eeuw van toegewijde ondersteuning, gaat Eldon er nog steeds prat op om u dat support te geven om buitengewone resultaten te behalen en een wereldwijde, maar ook uw lokale partner te zijn waar u altijd gemakkelijk zaken mee kunt doen

Relevante informatie