Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Attiva

Attiva lichtprojecten is de toonaangevende partner op het gebied van verlichting, verlichtingsprojecten voor industriële- en utiliteitsgebouwen. Het ontwerpen van lichtplannen en het leveren van de daarbij passende verlichtingsproducten, voor zowel binnen als buiten, is de specialiteit van Attiva.

Het brede assortiment Disano en Fosnova omvat onder meer kantoorverlichting en waterdichte armaturen. Attiva werpt een nieuw licht op de vele alternatieve oplossingen in verlichting, waarbij de prijs/kwaliteit verhouding een minstens zo belangrijk onderdeel vormt.

Attiva is een dynamische organisatie, en straalt enthousiasme voor het lichtvak uit.

Met de armaturen van Disano & Fosnova heeft Attiva een unieke combinatie van topkwaliteit in huis.

Deze merkproducten staan garant voor onuitputtelijke verlichting mogelijkheden. De twee merken hebben in Nederland, door de jaren heen, inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd. Het aanvullende karakter van beide merken zorgt voor een perfecte samenhang in creatieve oplossingen.

Disano biedt een keur aan industriële- en utiliteitsarmaturen voor binnen- en buitentoepassingen. Het assortiment uit de Fosnova collectie biedt vooral decoratieve utiliteitsverlichting waarmee musea en winkels doordacht en sfeervol verlicht kunnen worden.

Een verkoopteam van lichtspecialisten

Buitendienst: lichtprojecten vormen voor hen de grote uitdaging. Gesprekspartners die hun gedrevenheid leggen in het inventariseren, begeleiden en oplossen van de lichttechnische vraagstukken. De buitendienst is verdeeld in de groothandel en Projecten.

Lichtplanning;

voor het op creatieve wijze uitwerken van uw verlichtingsvraagstukken. Ondersteund met lichtberekeningen en indien gewenst uitgewerkt op uw tekeningen

Verkoopbinnendienst;

voor het beantwoorden van al uw vragen op het gebied van prijzen en levertijden. Hier zijn uw orders in goede handen. Zij dragen er zorg voor dat de armaturen voor uw projecten op de overeen gekomen tijd en juiste wijze worden aangeleverd. De vraag welke armatuur of lichtbron u zou moeten gebruiken is bij de Attiva binnendienst dagelijkse kost.

Showroom;

Attiva beschikt over een grote showroom met een selectie uit het Disano & Fosnova programma, voor zowel buitenverlichting als binnen verlichting.

Relevante informatie