ABB

ABB bv is de Nederlandse vertegenwoordiging van het wereldomvattende ABB-concern. De ABB-medewerkers zijn professionals op het gebied van de kernactiviteiten van ABB: transmissie en distributie van elektriciteit, proces- en productieautomatisering, gebouwen- installaties, elektrische, elektronische en installatietechnische producten en systemen. Zij kennen de lokale markt; zij begrijpen uw wensen en behoeften en vertalen deze naar passende oplossingen.

Door deze ideale combinatie van internationale grootschaligheid, lokale aanwezigheid, concentratie op kernactiviteiten en zorg voor het milieu is ABB als geen ander in staat met hoogwaardige producten en systemen totaaloplossingen aan te bieden.

Altijd dichtbij de klant

Binnen de ABB-structuur staat de klant in het middelpunt zodat onze relaties snel en gemakkelijk toegang hebben tot het hele pakket van producten, diensten en totaaloplossingen dat ABB te bieden heeft. Met onze marktgerichte organisatie spelen wij één-op-één in op de individuele wensen en behoeften van onze klanten. Bovendien vormt ABB de verbindende schakel tussen de wensen en behoeften van lokale opdrachtgevers en de veelzijdige mogelijkheden van het wereldwijde ABB-concern.

De ABB organisatie biedt de kritische massa die vereist is om de snelle technologische ontwikkelingen bij te kunnen houden. ABB is een open organisatie waar u met al uw specifieke problemen terecht kunt bij lokale specialisten.

Creativiteit en Innovatie

ABB is een wereldwijde technologische groep die zich zeer bewust tot een aantal kernactiviteiten beperkt. Kennis van vooruitstrevende technologieën – waaronder IT – en service vormen de pijlers voor deze activiteiten. Door zich weloverwogen te concentreren op die kernactiviteiten en ook de research & development alleen daarop te richten, heeft ABB zich ontwikkeld tot specialist bij uitstek op de terreinen van industriële automatisering, transmissie en distributie van elektrische energie, elektrische, elektronische en installatietechnische producten en systemen.

ABB onderscheidt zich ook door creativiteit en innovatie. Door jaarlijks 3% van de omzet te investeren in onderzoek en ontwikkeling positioneert het concern zich als koploper in het ontwikkelen en verbeteren van producten en systemen, en het oplossen van energie- en rendementsvraagstukken.

Een speciaal aandachtsgebied daarbij is het milieu. Door milieutechnologie internationaal tot een speerpunt van beleid te maken, levert ABB een belangrijke bijdrage aan een schoner milieu, met nieuwe en kostenbesparende technieken die met succes worden toegepast.

Strategische partner

ABB heeft ongeveer 102.000 mensen in dienst in bijna 100 landen. Die ABB-medewerkers stellen zich op als uw strategische partners. Zij verdiepen zich in uw processen, denken op korte én lange termijn mee over verbetering van die processen en bieden uitgekiende producten, systemen en logistieke oplossingen. Deze producten en systemen stellen u in staat om uw proces efficiënter te maken, uw kosten in de hand te houden en tot een nog beter eindproduct te komen. Kortom, uw productiviteit nu en op de lange termijn- is onze zorg.

ABB bedient met deze methode niet alleen alle sectoren van de industrie, maar ook project- ontwikkelaars, installateurs, de groothandel, gebouwbeheerders, energieproducenten en -distributeurs. Door de klantgerichte organisatiestructuur van ABB hebben onze klanten gemakkelijk toegang tot het hele scala van onze producten en diensten. Verstand van zaken en oog voor uw dagelijkse praktijk gaan daarbij hand in hand met snelheid en flexibiliteit.

Relevante informatie