Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Over Elauma Waagmeester

Elauma Waagmeester

Elauma en Waagmeester zijn beiden al meer dan 65 jaar in Nederland actief als elektrotechnische groothandel, en hebben sinds januari 2011 hun krachten gebundeld.

We zijn een merkonafhankelijke leverancier van producten en diensten op het gebied van elektrotechniek en industriële automatisering. In samenwerking met een breed scala van vooraanstaande fabrikanten richten wij ons op totaaloplossingen voor installatiebedrijven, Original Equipment Manufacturers, paneelbouwers, industrie en eindgebruikers. Hierbij worden flexibiliteit, maatwerk en vakmanschap gecombineerd met scherpe prijzen en efficiënte logistiek.

Lees meer >

Imagro

Elauma Waagmeester is lid van de Imagro groep. De Imagro groep is opgericht in 1961 en is de grootste onafhankelijke groothandelsgroep van Nederland met 10 onafhankelijke elektrotechnische groothandelaren met 18 verkoopkantoren. Door ons gezamenlijk artikelbestand en inkoopafspraken zijn wij in staat onze afnemers door heel Nederland te leveren tegen concurrerende condities.

De Imagro groep is aangesloten bij IMELCO, de grootste Europese groep van onafhankelijke Elektrotechnische groothandelaren.

Lees meer >