Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Proces-optimalisering

“Waarom moeilijk doen als het samen kan?”

Structureel verbeteren en efficiënt samenwerken

Constructieve samenwerking voorkomt onnodige kosten en verhoogt de kwaliteit van dienstverlening.

Het verbeteren en optimaliseren van processen zorgt voor een betere en betrouwbaardere dienstverlening tegen lagere kosten. Als specialist in de keten blijven wij investeren in de samenwerking tussen onze leveranciers en klanten. Door goede analyse van de processen bieden we inzichten die uitgangspunt kunnen vormen voor het doorvoeren van verbeteringen. 

Hierbij kijken we op structurele basis naar zaken als:

  • Procesverbetering

Door het periodiek analyseren van de bestel en leverprocessen bieden we inzichten waarmee we in overleg met u kunnen optimaliseren en onnodige kosten kunnen wegnemen. Naast kostenbesparing streven we hierbij naar een verhoging van de kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid van leveren. 

  • Afname analyse

Vanuit periodieke analyse geven we inzicht in het afname patroon en kunnen we bespreken welke optimalisatie mogelijkheden er zijn. Zo kunnen aanpassingen in assortiment of bestelgedrag de performance verhogen en besparingen gerealiseerd worden.

  • Elektronische bestandsuitwisseling

Door het maken van elektronische koppelingen zorgen we voor een snelle en foutloze afhandeling van orders, facturen, bevestigingen etc. Hierdoor worden tijdrovende handmatige handelingen voorkomen en kans op fouten gereduceerd. Het verrijken en up-to-date houden van artikelbestanden zorgt ervoor dat u voortdurend beschikt over actuele en betrouwbare informatie.

  • Wijze van aanleveren

We stemmen graag met u af wat de meest geschikte manier van aanleveren is voor u. Zo kunnen we in speciale bakken aanleveren, uitgesorteerd of met aangepaste documenten. Ook zijn subassemblages mogelijk zoals het aanleveren van complete draadbomen of het confectioneren van kabels. We gaan graag met u in gesprek over ideeën en denken met u mee. 

Contact