Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Logistiek maatwerk

“Op het juiste moment de juiste materialen op de juiste plek. Elauma Waagmeester kent als geen ander het belang van een goede logistiek”

Goede logistiek vraagt om aandacht van specialisten. Als de logistieke processen niet goed ingericht zijn, geeft dat problemen en oponthoud in het productieproces en worden onnodige kosten gemaakt. De logistieke diensten van Elauma Waagmeester helpen u uw proces snel, efficiënt en foutloos uit te voeren. Maak een afspraak om uw vragen en wensen door te nemen.

Eigen bezorgdienst

Artikelen `s morgens besteld en nog dezelfde middag in huis. Voorraadartikelen kunnen wij op aanvraag nog dezelfde dag afleveren in het rayon rond magazijn Den Haag en Zaandam met onze Elauma Waagmeester bezorgdiensten.

 

Lees meer >

Kitting

U bestelt met 1 artikelnummer een kit en ontvangt alle onderdelen voor een machine, installatie of project in één verpakking. Op de pakbon en factuur vindt u uiteraard wel de hele samenstelling van de kit. Nog niet eer­der was bestellen, leveren, factureren en uitsorteren zo efficiënt.

Lees meer >

Barcode Scanner

Gebruik onze Barcode Scanner om snel en foutloos uw voorraadarti­kelen te bestellen. Vanuit onze webwinkel genereert u eenvou­dig een scanbaar label. Of u scant de EAN code op de verpakking. Koppel de scanner aan uw computer en onze webwinkel toont omschrijving, prijs en voorraadgegevens. Bovendien kunt u de actuele gegevens naar uw eigen systeem overbrengen. U heeft volledige controle over uw voorraad.

Lees meer >

2-Bin Systeem

Met ons 2-bin-systeem grijpt u nooit meer mis. Uw voorraad wordt over twee bakken verdeeld: eentje met grijpvoorraad en eentje met reservevoorraad. Is de grijpvoorraad op, dan worden de bakken omgewisseld. Wij houden uw reservevoorraad bij en zor­gen dat er altijd voldoende voorraad aanwezig is. U heeft hier geen omkijken meer naar en bespaart veel administratieve handelingen.

Lees meer >

Nachtleveringen

Soms is het wenselijk om leveringen in de nacht te laten plaatsvinden met sleutel of code. Dit kan op locatie zoals in service auto’s, een toegankelijk deel van uw magazijn, container of drop-off point. In overleg met u bepalen we wat in uw situatie de beste oplossing is en hoe we dit het beste kunnen inrichten.

Lees meer >

Afhaalbalie

Op onze hoofdvestiging in Den Haag biedt de afhaalbalie al decennia lang een betrouwbare servicelocatie voor onderhouds- en servicebedrijven, installateurs en eindgebruikers in de Haagse regio. Onze vestiging op het Forepark is ideaal gesitueerd voor bedrijven in de regio. Aan de rand van de stad met een perfecte aansluiting op de A4 en A12 en ruime gelegenheid om te parkeren, laden en lossen.

Omdat in de vestiging in Den Haag ook ons hoofdkantoor is gevestigd en we hier onze centrale voorraad houden, kunnen onze klanten hier gebruik maken van een zeer ruim voorraad-assortiment. Zo grijpt u nooit mis en kunt u direct aan de slag. Onze vakkundige medewerkers staan klaar om u te adviseren in de juiste oplossing of producten. Klanten kunnen vooraf geplaatste orders bij onze balie afhalen, maar u kunt uiteraard ook gewoon bij ons naar binnen stappen met uw vraag of bestelling.

Afhaalbalie Den Haag

Rhône 38 – tel. 070-3042726 – denhaag@elauma.nl

In de Zaanstreek is Waagmeester een begrip op het gebied van elektrotechnische materialen. Sterk verankerd in de Zaanse industrie bieden we onze services aan technische diensten, onderhoudsbedrijven, installateurs en eindgebruikers. Ons voorraad-assortiment in Zaandam is hier perfect op afgestemd. Onze deskundige medewerkers hebben altijd het juiste advies op elektrotechnisch gebied en staan graag klaar om u van dienst te zijn.

Klanten kunnen vooraf geplaatste orders bij onze balie afhalen, maar u kunt uiteraard ook gewoon bij ons naar binnen stappen met uw vraag of bestelling.

Afhaalbalie Zaandam

Ronde Tocht 36 – tel. 075-6555100 – zaandam@waagmeester.nl

Lees meer >

Barcode Etiketten

Wilt u dat Elauma Waagmeester uw magazijnstellingen voorziet van Barcode Etiketten?

Graag denken wij met u mee over het ontwerp, de kleur, afmetingen en materiaal van het etiket.

Wij ontwerpen het etiket en printen deze voor u uit.

Lees meer >