Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Industriële Automatisering

“Creatief in Oplossingen”

Uw partner in industriële automatisering

De industrie verandert radicaal door de mogelijkheden van technologie, slimmere automatiserings-oplossingen, ‘internet of things’ en verdere integratie van ICT. Ontwikkelingen volgen zich razendsnel op en bieden nieuwe mogelijkheden, maar ook nieuwe uitdagingen.

We leven in een bijzondere tijd. Technologie en automatisering spelen in een hoog tempo een steeds dominantere rol in ons dagelijks leven en zo ook in de maak-industrie. Het hele proces van ontwerpen, fabriceren en distribueren verandert snel. Flexibiliteit en snelheid van ontwikkeling kenmerken de nieuwe behoeften in productie-omgevingen.

Dit vraagt van technici een heel andere benadering en expertise. Verschillende disciplines als ICT, elektrotechniek, werktuigbouwkunde, meet- en regeltechniek en besturingstechniek vloeien steeds meer in elkaar over. De industriële automatisering is uitdagender dan ooit.

ondersteuning bij automatiseren van industriële besturing

Elauma Waagmeester biedt daarom ondersteuning bij het automatiseren van uw industriële besturing. Specialisten met ervaring op het gebied van mechatronica, ICT en industriële automatisering helpen u om de weg te vinden naar de meest optimale oplossingen, gebaseerd op de nieuwste stand van de technologie.

U kunt bij ons terecht voor het ontwerp, ontwikkeling en bouw, testen, implementatie en opstart-assistentie van uw proces- of machinebesturing. Wij kunnen ‘turn-key’ projecten voor u uitvoeren. Met name innovatieve en complexere uitdagingen zijn voor ons extra interessant.

Onafhankelijke partner

We zijn onafhankelijk als het gaat om de merkkeuze van producten of besturingssystemen. Wij ontwerpen, programmeren en implementeren systemen afhankelijk van uw bedrijfsstandaarden en/of wensen. U kunt erop rekenen dat we met onze kennis, ervaring en vaardigheden uw processen en systemen optimaal integreren.

Zoekt u een partner bij het ontwikkelen van unieke creatieve oplossingen voor uw industriële automatisering? Samen met u vinden wij oplossingen waar anderen het opgeven.

Meer weten?

Ga vrijblijvend in gesprek met een van onze adviseurs.