Expert in de elektrotechniek

Bekijk ons aanbod

1.000.000 artikelen, 450 leveranciers. Toegang tot het complete programma voor elektrotechnisch materiaal in de industrie, installatie en bouw.

Naar webshop

Advies nodig?

Wij voorzien u van deskundige ondersteuning, helpen u bij uw productkeuze en het optimaliseren van uw productieproces en bestelsysteem.

Contact opnemen

Klant worden

Nog geen klant bij Elauma Waagmeester? Neem vandaag nog contact met ons op en profiteer van de vele voordelen!

Registreren

Elauma Waagmeester

Onze diensten

Elauma Waagmeester is al meer dan 65 jaar actief als elektrotechnische groothandel. Vanuit onze expertise en achtergrond ondersteunen wij onze klanten op het gebied van innovatiekracht, flexibiliteit en maatwerk.

We zijn een merkonafhankelijke leverancier van producten en diensten op het gebied van elektrotechniek en industriële automatisering. In samenwerking met een breed scala van vooraanstaande fabrikanten richten wij ons op totaaloplossingen. Hierbij combineren wij vakmanschap met scherpe prijzen en efficiënte logistiek.

Elektronische koppelingen

Elauma Waagmeester heeft naast de webwinkel nog meer e-business oplossingen waardoor u uw inkoop-, administratie- en logistieke proces nog beter kunt optimaliseren. Door een slimme integratie van uw en onze bedrijfssoftware wordt het bestelproces nog efficiënter.

Door het maken van elektronische koppelingen zorgen we voor een snelle en foutloze afhandeling van orders, facturen en bevestigingen. Hierdoor worden tijdrovende handmatige handelingen voorkomen en de kans op fouten gereduceerd.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Volg de laatste ontwikkelingen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief