Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Elauma Waagmeester Rhoon

Elauma is als elektrotechnische groothandel ook actief in omgeving Rotterdam. Wij beschrijven ons als een merkonafhankelijk leverancier van producten en diensten op het gebied van elektrotechniek en industriële automatisering. Met onze positionering in de industriële branche zijn wij actief in allerlei segmenten.

Uw elektrogroothandel in Rotterdam en omgeving

Elauma Waagmeester in Rhoon biedt meer dan één miljoen artikelen van 450 leveranciers voor de industrie, installatie en bouw. In samenwerking met een scala van vooraanstaande fabrikanten richt Elauma zich op totaaloplossingen voor industriële installateurs, paneelbouwers, Original Equipment Manufactures en eindgebruikers. Hierbij worden flexibiliteit, maatwerk en vakmanschap gecombineerd met scherpe prijzen en efficiënte logistiek.

Door middel van een persoonlijke aanpak in combinatie met efficiënte bestelprocessen via onze webshop kunnen wij snel een eenvoudig uw bestelling leveren. Het is in veel gevallen zelfs mogelijk om uw ERP-systeem te koppelen aan onze webshop zodat u elektronisch eenvoudig kan bestellen.

Vrijblijvend een gesprek met een van onze specialisten?


Waar vindt u ons?

Elauma Waagmeester zit in de regio Rotterdam gevestigd in Rhoon. Vanuit hier kunnen wij de gehele regio snel en effectief bereiken, mede dankzij de gunstige locatie aan de A15.

Vanuit onze vestiging in Rhoon bedienen wij klanten industriële klanten in de gehele Haven van Rotterdam, maar ook in Sliedrecht of Moerdijk. Of u nu gevestigd zit in Dordrecht, Vlaardingen of Schiedam, Elauma is uw partner in elektrotechniek.

Onze klanten

Onze klanten zijn actief in allerlei industriële segmenten:

Bent u nog opzoek naar een betrouwbare groothandel voor al uw elektrotechnische materialen? Maak dan snel een afspraak en neem direct contact op met onze adviseurs.