Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Elauma Waagmeester Den Haag

Opzoek naar een elektrotechnische groothandel in Den Haag. Elauma heeft met meer dan 65 jaar ervaring in industriële marktsegmenten de kennis en kunde om u compleet op maat te kunnen bedienen.

Waarom Elauma Waagmeester?

Elauma Waagmeester is een merkonafhankelijk leverancier van producten en diensten op het gebied van elektrotechniek. Met onze diensten op maat zoals elektronisch bestellen, logistiek maatwerk of assemblage van componenten waar nodig, kunnen wij u volledig ontzorgen. In samenwerking met veel diverse vooraanstaande fabrikanten richt Elauma zich op totaaloplossingen voor industriële installateurs, paneelbouwers, Original Equipment Manufactures en eindgebruikers. Hierbij worden flexibiliteit, maatwerk en vakmanschap gecombineerd met scherpe prijzen en efficiënte logistiek.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan bij een van onze specialisten


Elektrogroothandel in Den Haag

Onze vestiging bevindt zich in de logistieke hotspot Forepark in Den Haag. Vanuit hier kunnen we omliggende steden en gebieden als Delft, Zoetermeer en Gouda snel bereiken. In onze vestiging Den Haag hebben we een uitgebreide voorraad, waardoor wij u snel kunnen voorzien van uw vraag. Daarnaast kan u natuurlijk ook langs komen bij onze afhaalbalie indien gewenst.

Waar vindt u ons?