Elauma Waagmeester Rotterdam (Rhoon)

Uw elektrotechnische groothandel nabij Rotterdam. Een merkonafhankelijke leverancier van producten en diensten op het gebied van elektrotechniek en industriële automatisering.

Uw elektrogroothandel in Rotterdam en omgeving

Elauma Waagmeester in Rhoon biedt meer dan één miljoen artikelen van 450 leveranciers voor de industrie, installatie en bouw. In samenwerking met een scala van vooraanstaande fabrikanten richt Elauma zich op totaaloplossingen voor installatiebedrijven, paneelbouwers, Original Equipment Manufactures, industrie en eindgebruikers. Hierbij worden flexibiliteit, maatwerk en vakmanschap gecombineerd met scherpe prijzen en efficiënte logistiek.

Klant worden?

Contactpersoon Inkoop

Geslacht

Levering

Onze afdeling Debiteurenbeheer zal een kredietwaardigheidsonderzoek starten bij onze kredietverzekeraar. Op basis van het hieruit vloeiende resultaat zal een bestedingslimiet worden toegekend en de eventueel daarbij behorende betalingsvoorwaarde.

Factuur

Uittreksel Kamer van Koophandel

Uitsluitend recente uittreksels van maximaal een jaar oud.

Webwinkel

Algemene voorwaarden

Waar vind u ons?

Elauma Waagmeester zit in de regio Rotterdam gevestigd in Rhoon. Vanuit hier kunnen wij de gehele regio snel en effectief bereiken, mede dankzij de gunstige locatie aan de A15.